• VÝTVARNÝ KROUŽEK 

    Máš šikovné ruce, trpělivost, hlavu plnou nápadů a fantazie? Rád/a maluješ, kreslíš, modeluješ, tvoříš, kutíš? Ve výtvarném kroužku si všeho užiješ dosyta! Budeme používat tradiční i netradiční techniky, materiály všeho druhu, od papíru, přes keramiku až k recyklovaným materiálům. Do ruky vezmeme tužku, štětec, pilku i jehlu. Na své si přijdou holky i kluci! 

    Potřeby: stejné jako na Vv a Pč 

  • SPORTOVNÍ KROUŽEK 

    Vyzkoušíme si letní i zimní sporty, užijeme si zábavy, soutěžení a radosti z pohybu. Ochočíme si míč, švihadlo, kolo, lyže i brusle, potrénujeme v tělocvičně i na hřišti. Zocelíme svaly i ducha a nezapomeneme samozřejmě ani na zásady fair play. 

    Potřeby: sportovní oblečení a obuv, vybavení dle dohody (lyže, kolo....) 

  • CVIČKA 

    Trápí tě násobilka? Nejsi si jistý/á v diktátech? Píšeš jako kocour? Nevěš hlavu! Jak se říká: Žádný učený z nebe nespadl. A pak také: Bez práce nejsou koláče. Tak si pojď procvičit, co ti ještě moc nejde, a uvidíš, třeba se to zlepší. :o) 

    Kroužek je určen také žákům 5. ročníku jako příprava na přijímací zkoušky (M, ČJ, AJ). 

    Potřeby: psací potřeby 

  • DRAMATICKÝ KROUŽEK 

    Nemusíš nosit kostým jen na karneval! Přijď si zahrát divadlo, vytvořit převlek, kulisy, loutky, vymyslet a zarecitovat básničku nebo se proměnit v mima. Jako v „Národním“ to asi nebude, ale potlesk publika je zaručen! 

    Potřeby: desky na texty, kostýmy dle dohody
  • BADATEL

    Letošní celoroční soutěž nese název ZAOSTŘENO NA PŘÍRODU a tomuto tématu se budeme věnovat i v kroužku Badatel. Prozkoumáme zákonitosti přírody, přírodní jevy, rostliny i živočichy. K poznávání použijeme svoje smysly, encyklopedie, lupu, mikroskop i další techniku. Většinu času strávíme venku, ale nebudeme jen bádat, budeme také tvořit (třeba ptačí budky), zahradničit, pečovat o přírodu a to všechno si budeme zaznamenávat do Badatelského deníku.

    Potřeby: psací potřeby, Badatelský deník z loňského roku (pokud máš), chuť objevovat 

  • ANGLIČTINA PRO MALÉ 

    V rámci první družiny (tj. po obědě) nabízíme dětem 1. a 2. ročníku zábavné chvilky s angličtinou. Lekce budou probíhat hravou formou jednou týdně (pondělí nebo úterý). Cílem lekcí bude především seznámení s jazykem.

    Potřeba: lepidlo, nůžky, pastelky

   
© ZŠ a MŠ Radňovice